Bruis: Ontspanning, balans en energie voor ondernemende vrouwen

Persoonlijke Yogales

SONY DSC

Soms kan het volgen van yogalessen in een groep een obstakel vormen. Het kan zijn dat je het gevoel hebt jezelf  steeds met anderen te vergelijken, waardoor je je niet op je gemak voelt. Of de wat meer algemene begeleiding bij de oefeningen is niet voldoende. Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar díe bepaalde yoga oefeningen, speciaal afgestemd op jouw kunnen en jouw persoonlijke doelstelling. In jouw tempo en met 100% aandacht van de docent.

Dat kan bij Bruis. Of het nu gaat om rustige oefeningen om meer los te kunnen laten of een combinatie met spierversterkende oefeningen om kracht en balans te verbeteren: yoga is enorm divers en heeft voor iedereen bepaalde elementen die perfect aansluiten. Esteriek is een ervaren yogadocente en haar rust, uitstraling en manier van benaderen stelt je snel op je gemak. In deze les gaat het om jou en dat voel je ook.

Het wordt steeds duidelijker dat stress de grootste bron is van fysieke of emotionele disbalans en ziekten. Yoga helpt om stress te ontladen en beter te ontspannen. Enkele andere voordelen van yoga zijn:

 • Beter kunnen slapen
 • Meer energie
 • Verbeterde concentratie
 • Eerder je grenzen voelen
 • Rust in je hoofd
 • Zelfbewuster zijn en meer zelfvertrouwen krijgen
 • Goed gevoel over jezelf hebben

 

Manier van werken

We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek van een uur om te kijken of er een wederzijdse klik is. Als de tijd het toelaat plakken we er een eerste persoonlijke yogasessie aan vast.

In het gesprek bepalen we onder andere waar we ons in de yogalessen op gaan focussen en wat voor jou het meest belangrijk is om aan te werken.

 

De opbouw van de les is als volgt

 • Indien gewenst starten we met een meditatie
 • Afgestemde yoga oefeningen
 • Ontspanning (ademhalings-, visualisatie- of ontspanningsoefening)
 • Kort bespreken van ervaringen tijdens de les

 

Tijdsduur & Investering

Een persoonlijke yogales duurt 1 uur tot 5 kwartier en kost €60,-

 

The goal of yoga is not to tie ourselves in knots – we are already tied in knots. The aim is to untie the knots in our heart.  The aim is to unite with the ultimate, loving, and peaceful power of the universe.‘    ~ Max Strom

Meld je nu aan voor mijn
Bruistablet


Hierin vind je praktische tips en oefeningen om meer rust en tijd voor jezelf te krijgen


jouw e-mail adres wordt niet met anderen gedeeld


* = verplicht veld

Esteriek de Heij

013


"Neem je signalen van stress serieus en doe er wat mee! Dat is één van de belangrijkste lessen die ik het afgelopen jaar heb geleerd. Door meer met fysieke en mentale oefeningen bezig te zijn en tijd te maken voor ontspanning heb ik weer de energie om te doen wat ik wil doen en voel ik me fit."


Lees meer over Esteriek

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.