Bruis: Ontspanning, balans en energie voor ondernemende vrouwen

Bruis Persoonlijke Life Coaching

Naar meer zelfvertrouwen, rust en succes in je leven.

Life Coaching

Iedereen worstelt wel eens met bepaalde vragen of onzekerheden. De ene mens stapt heel makkelijk naar een ander toe om er over te praten en de ander probeert het zo lang mogelijk zelf op te lossen. Het voordeel van coaching is dat het je helpt om zelf dingen op een rijtje te krijgen, patronen te herkennen en  andere keuzes te gaan maken in je leven zodat je ook andere resultaten krijgt. Coaching helpt je om jezelf beter te leren kennen en te begrijpen. Het is geen therapie, maar het werkt wel helend.

 

Jij weet het beste wat je nodig hebt om energiek, gelukkig en in balans te zijn.

Een coach is slechts een katalysator die je begeleid op jouw pad.

 

“Als je blijft doen wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg.”

 

Coaching traject

Een coaching traject bestaat uit een serie gesprekken (5 tot 7) met als rode draad jouw doelstelling/hulpvraag. Dit coaching traject is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie en gericht op het behalen van jouw doelen. In het coaching traject stellen we eerst jouw doelen vast, bespreken we wat jou kan helpen om die te bereiken en bepalen we hoeveel sessies we nodig denken te hebben. Tijdens de gesprekken onderzoeken we samen de achtergronden van gedrag, gedragspatronen en overtuigingen om inzichten te krijgen in het hoe en waarom. En je krijgt handvatten aangereikt om hier verandering en verbetering in aan te brengen, zodat jij weer op een goede manier verder kunt.

 

 Investering

€ 75,- per sessie van 1- 1,5 uur

 

Werkwijze

We beginnen met een vrijblijvend intake gesprek waarin we kennismaken en kijken hoe onze klik is. Dit is belangrijk om te kunnen beslissen of je het traject in wilt gaan.

In het traject combineren we persoonlijke gesprekken met lichaamsgerichte technieken zoals (stoel)massage, Body Drum Release en verschillende ontspannings oefeningen om het beste resultaat te behalen.

 

“Alle grote dingen hebben een klein begin”. ~ Peter Senge

 

Wat voor coach ben ik?

Wat typeert mij als coach: Betrokken, verbindend, scherp,  nieuwsgierig en resultaatgericht. Met een tikkeltje speelsheid en eigenwijsheid. Mijn kracht is om vanuit openheid in verbinding te zijn met anderen, hen een spiegel voor te houden en daarmee inzichten laten ontstaan, zodat anderen (weer) in hun kracht komen te staan.

 

Visie

Met Bruis hoop ik mensen aan te kunnen raken en in verbinding te brengen met hun kracht, hun talenten en innerlijke wijsheid, zodat zij bruisend van energie en vol zelfvertrouwen hun hart kunnen volgen en hun dromen kunnen verwezenlijken.

 

“Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself.” ~ Rumi

 

Specialisatie

  • Ontspanning & stressmanagement
  • Burnout(preventie)
  • Work-life balance
  • Vitaliteit
  • Persoonlijke ontwikkeling

 

Zelf heb ik in 2012 een burnout gehad en dat was een stevige wake-up call. Na een aantal drastische veranderingen in mijn leven en leefstijl kreeg ik mezelf weer op de rit en besloot ik dat ik meer wilde weten over het ontstaan en het voorkomen van burnout. Tegelijkertijd ben ik een coaching opleiding gaan volgen aan de Academie voor Holistisch coachen en heb ik daar naast het coaching vak, veel geleerd over stressmanagement, adem- en ontspantechnieken, stoelmassage en body drum release.

Dit, in combinatie met mijn 15 jaar werkervaring in het bedrijfsleven en 6 jaar ervaring als yogadocent, geven mijn een scala aan tools om mensen bij bovengenoemde thema’s te begeleiden naar meer zelfvertrouwen, rust en succes in hun leven. Alles bruist!

 

Je kunt me mailen of bellen als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken.

E: Esteriek@ikbruis.nl

T: 06-48315998

 

Meld je nu aan voor mijn
Bruistablet


Hierin vind je praktische tips en oefeningen om meer rust en tijd voor jezelf te krijgen


jouw e-mail adres wordt niet met anderen gedeeld


* = verplicht veld

Esteriek de Heij

013


"Neem je signalen van stress serieus en doe er wat mee! Dat is één van de belangrijkste lessen die ik het afgelopen jaar heb geleerd. Door meer met fysieke en mentale oefeningen bezig te zijn en tijd te maken voor ontspanning heb ik weer de energie om te doen wat ik wil doen en voel ik me fit."


Lees meer over Esteriek

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.