Bruis: Ontspanning, balans en energie voor ondernemende vrouwen

Massage

Over ayurvedische massage

Ayurveda betekent kennis van het leven en het is een oude gezondheidsleer uit India die veel raakvlakken heeft met de oorsprong van yoga. Het is een holistische manier van kijken naar mens en gezondheid. Dat betekent dat de totale gezondheid van lichaam en geest van belang zijn bij het bepalen van het type behandeling of massage.

 

Achtergrond ayurveda

De ayurveda gaat er van uit dat de elementen waaruit de natuur is opgebouwd ook terug te vinden zijn in ieder mens. Dat zijn de elementen ether, lucht, vuur, water en aarde. Hierop zijn de drie constitutietypes (dosha’s) van de ayurveda gebaseerd: Vata, Pitta en Kapha. Ieder mens heeft een unieke combinatie van de elementen meegekregen en volgens de ayurveda is iemand in evenwicht en gezond zodra de dosha’s in evenwicht zijn met de oorspronkelijke geboorteconstitutie.

 

Het principe

In de ayurvedische gezondheidsleer wordt uitgegaan van het zelfherstellend vermogen van ons lichaam en de ayurvedische massages zijn er op gericht om de energetische balans te herstellen zodat het lichaam zichzelf kan genezen.

 

De massage

De heerlijke ontspanningsmassages worden afgestemd op jouw constitutietype en de eventuele klachten die we voorafgaand aan de massage vaststellen. Ik maak gebruik van hele fijne, goede warme oliën die passen bij jouw constitutie.

  • Wil jij wat goeds doen voor je lichaam?
  • Wil je zodanig ontspannen dat je gedachten vervagen en je even helemaal los kunt laten?
  • Wil je goed kunnen slapen met een rustig hoofd en lijf?

Verwen jezelf en boek nu een weldadige massage.

 

Prijzen (inclusief BTW):

Ayurvedische Ontspanningsmassage 1 uur: € 65,-
Ayurvedische Ontspanningsmassage 1,5 uur: € 87,50

Neem snel contact op om een afspraak te maken voor een massage.

 

Esteriek de Heij

013


"Neem je signalen van stress serieus en doe er wat mee! Dat is één van de belangrijkste lessen die ik het afgelopen jaar heb geleerd. Door meer met fysieke en mentale oefeningen bezig te zijn en tijd te maken voor ontspanning heb ik weer de energie om te doen wat ik wil doen en voel ik me fit."


Lees meer over Esteriek

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.