Lesrooster

Gebaseerd op een van de oudste yoga vormen, de Hatha yoga, verzorg ik twee soorten yoga lessen. Beide zijn bedoeld om stress te verminderen, je lichaam sterk en soepel te maken en je algehele conditie te verbeteren:

  • Hatha Yoga Flow – Donderdag avond 19.30 – 20.45 uur
  • Relax Yoga – Vrijdag middag 16.30 – 17.45 uur

Hatha Yoga Flow

Hierin concentreren we ons op wat meer dynamische oefeningen in een flow waarbij we, gebruik makend van het eigen lichaamsgewicht, alle grote spiergroepen versterken en onze conditie en balans verbeteren.

Relax Yoga

Hierin staat ontspanning, strekking, lenigheid en het versoepelen van spieren en gewrichten centraal. We doen rustige oefeningen waarbij we veel werken aan het loslaten van spierspanning en stress.

Persoonlijke aandacht

In mijn lessen vind ik het belangrijk om te werken met kleine groepen zodat ik veel persoonlijke begeleiding kan geven waardoor jij het meeste voordeel uit de lessen kan halen. Ik ben serieus, maar ik vind het ook leuk als er interactie en ruimte is om af en toe een grap te maken. Lachen is belangrijk en yoga is ook genieten en gewoon leuk om te doen. Met mijn down to earth manier van lesgeven creëer ik een toegankelijke sfeer waar je het gevoel krijgt lekker jezelf te kunnen zijn.

yoga-esteriek-de-heij-2

Wil je meedoen?

Klik hier en stuur een mail om je op te geven voor een gratis proefles.

yoga-esteriek-de-heij-1c

Corona

De lessen worden op locatie verzorgd, anderhalve meter afstand in acht nemend. Het is ook mogelijk de les live vanuit je eigen huis, online te volgen als je dat liever hebt.

Waar?

Een mooie, lichte en sfeervolle ruimte in Bussum:

Groepspraktijk Piith op Laarderweg 65.

Sinds 2014 coach ik mensen die lekkerder in hun vel willen zitten door zich energieker, zelfverzekerder en meer ontspannen te voelen. Ik stel vragen, ik spiegel, ik confronteer, geef oefeningen en help altijd om tot nieuwe inzichten te komen. Met als resultaat: meer rust en zelfvertrouwen.

Zowel zakelijk als voor particulieren verzorg ik trainingen op gebied van vitaliteit, stressmanagement, ontspanning en zelfontplooiing. Met een heel scala aan oefeningen en technieken in mijn rugzak maak ik elke training tot een plezierige leerervaring.

Sinds 2008 geef ik Hatha Yoga lessen waarbij ik ontspanning, humor en jezelf zijn het belangrijkste vind om over te brengen. Mensen voelen zich bij mij op hun gemak en door de yoga voelen ze zich soepeler, meer ontspannen en lekkerder in hun lijf.

Tips in je mailbox

Schrijf je in om van tijd tot tijd tips & inspiratie
in je mailbox te ontvangen: