Bruis: Ontspanning, balans en energie voor ondernemende vrouwen

Gratis Balance Boost gesprek

3 strategieën voor een gezonde werk-privé balans

Balance Boost

Heb je vaak het gevoel dat je zoveel moet? Houdt dit je soms zelfs uit je slaap?

Kun je moeilijk je werk en andere taken loslaten?

Ben je helemaal klaar met dat gehaast, maar weet je niet hoe je deze cirkel kunt doorbreken?

 

Onbalans

Heel veel mensen worstelen hiermee. Bijna één derde van de Nederlanders geeft aan een slechte werk-privé balans te hebben. Wanneer inspanning en ontspanning zó uit balans zijn, voelt het alsof het leven over je heen dendert. Alles raast maar door. Je probeert het uit alle macht bij te benen en alle ballen in de lucht te houden, maar dit kost je zoveel energie dat je aan het eind van de dag uitgeput op de bank ploft. Geen zin meer. ‘S avonds kom je moeilijk in slaap door alle gedachten die door je hoofd malen en je begint je zorgen te maken of dit een houdbare situatie is.

 

Hoe nu verder?

Je weet dat als je op deze manier verder gaat, chronische stress, overspannenheid en burnout op de loer liggen. Je wilt dit niet meer, je wilt rust! Misschien heb je al van alles geprobeerd om meer te kunnen ontspannen en genieten, maar de onrust blijft je achtervolgen.

 

Breek uit de spiraal

Gelukkig is het mogelijk om hier verandering in te brengen en meer te genieten van je leven.

Onrust, spanning en stress hebben alles te maken met onze eigen gedachten, kwaliteiten en valkuilen, gewoontes en patronen. Het mooie is dat we kunnen leren om anders met onze valkuilen om te gaan, nieuwe gedachten en routines aan te leren en stress te beheersen.

 

Wil jij dat ook?

Stel je eens voor hoe het zou zijn om vrolijk en met frisse energie op te staan ’s ochtends en te kunnen genieten van de kleine mooie dingen in je leven. Werk geeft je voldoening en een tevreden gevoel en aan het einde van de dag voel je je fit en opgewekt.

 

Wat kan Bruis bieden?

In 2012 heb ik een burnout gehad. Na jarenlang door te hebben gerend en niet te weten hoe ik tot rust kon komen, gaf mijn lijf een stevig signaal. Het heeft me een lange tijd gekost om mijn leven weer op de rit te krijgen en me energiek te voelen zodat ik weer kon léven. Ik heb geleerd om meer voor mezelf te kiezen en om te voelen wat ik nodig heb om gelukkig te zijn en voldoening in mijn werk te ervaren. In datzelfde jaar ben ik een opleiding tot holistisch coach gaan doen en mijn bedrijf gestart. Het roer om. Nu merk ik dat ik meer controle heb over mijn werk en leven en heb ik een sterke behoefte om mijn kennis en ervaring te delen met anderen die met soortgelijke issues rondlopen.

 

Gratis Balance Boost

Een Balance Boost is een telefonisch gesprek met mij van 30 – 45 minuten. Het doel van het gesprek is om in kaart te brengen waar je tegenaan loopt, welke valkuil daarachter vandaan komt en te bespreken hoe je het dan wél wil. Daarnaast deel ik een paar strategieën met je die voor jouw persoonlijke situatie kunnen helpen om een gezonde balans te krijgen tussen werk en privé.

 

Wat levert een Balance Boost sessie op?

  • Inzicht in wat jou precies stress geeft, welke stress signalen jij hebt en hoe de stress spiraal werkt.
  • Beter om kunnen gaan met jouw grootste valkuil (perfectionisme, verantwoordelijkheidsgevoel, geen nee kunnen zeggen, loyaliteit, enz).
  • Je weet welke stappen je nu kan nemen om jouw werk-privé balans te verbeteren.
  • Je ziet hoe je de stress spiraal kunt doorbreken, de touwtjes van je leven in eigen handen kunt nemen, rust in hoofd kunt krijgen en weer lekker in je vel kunt zitten.

 

10 plekken beschikbaar

De komende maanden heb ik 3 plekken in mijn agenda gereserveerd om deze gesprekken te kunnen voeren. Er is dus beperkt plaats. Zodoende heb ik om te bepalen met wie ik de Balance Boost sessies inga, een paar vragen op een rijtje gezet. Hiermee maak ik een selectie van mensen waarvan ik het idee heb dat ze het meeste baat kunnen hebben bij dit gesprek.

Via onderstaande link kun je je aanmelden voor een Gratis Balance Boost. Je wordt dan doorgelinkt naar een pagina met 7 korte vragen. Vul deze in, druk op indienen en dan hoor je binnen een week van me of je geselecteerd bent. Ik hoop je binnenkort te spreken!

 

Ja, ik meld mij aan voor een gratis Balance Boost!

Meld je nu aan voor mijn
Bruistablet


Hierin vind je praktische tips en oefeningen om meer rust en tijd voor jezelf te krijgen


jouw e-mail adres wordt niet met anderen gedeeld


* = verplicht veld

Esteriek de Heij

013


"Neem je signalen van stress serieus en doe er wat mee! Dat is één van de belangrijkste lessen die ik het afgelopen jaar heb geleerd. Door meer met fysieke en mentale oefeningen bezig te zijn en tijd te maken voor ontspanning heb ik weer de energie om te doen wat ik wil doen en voel ik me fit."


Lees meer over Esteriek

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.