Ervaringen van anderen

1:1 YOGA

Marilou (55 jr)

“De oefeningen en verschillende houdingen worden met veel aandacht opgebouwd en ik heb nooit het gevoel dat ik over grenzen heen ga, terwijl het toch uitdagend is. Ik vind de yogalessen van Esteriek vooral ook erg leuk om te doen; het is iedere week weer een moment waar ik met veel plezier naar uit kijk. Ik voel me energieker en meer in balans. Ik had niet verwacht dat ik yoga zo leuk zou vinden en dat mijn lichaam er zo op zou reageren. Oefeningen die ik eerst best moeilijk vond gaan nu na bijna een jaar al heel soepel.”Pien (46 jr)

“De yogales is voor mij een gelegenheid om tot rust te komen en de hectiek van de dag even achter me te  laten. De yoga oefeningen zijn echt op maat gemaakt: waar jouw behoeften/klachten liggen daar wordt aandacht aan besteed. De oefeningen zijn absoluut pittig, maar er wordt goed gekeken door Esteriek of je het aan kan zodat je grenzen goed bewaakt worden. We sluiten de sessie af met een heerlijke ontspanningsoefening met daarna nog een lekker kopje thee en je bent weer klaar voor de dag.

Esteriek is in staat om je volledig op je gemak te stellen, ze is kundig, zorgzaam en beschikt over veel humor. Door de meditatie en ontspanningsoefeningen ben ik een stuk rustiger geworden.”

ik-bruis-ervaringen-van-anderen

GROEPSLESSEN


Mirjam (50 jr):

“Na de yogalessen van Esteriek voelt mijn lichaam lekker soepel en lenig en voel ik dat ook mijn spieren goed gewerkt hebben. Mijn rugklachten zijn sinds de yoga bijna verdwenen. De lessen zijn erg leuk, heel ontspannen en gezellig en ik ga er elke week met veel plezier naartoe.”Ingrid (40 jr)

“Mensen om mij heen vragen me geregeld als ik ze horen dat ik aan yoga doe: “Is dat niet zweverig?” en “Wat heb je daar aan?” Ik merk dan dat ik het lastig vind in woorden uit te drukken wat het precies voor me doet. Ik weet alleen dat ik het heerlijk vind om te doen, omdat het een positief effect heeft op zowel mijn fysieke als geestelijk welbevinden.
De liefdevolle, rustige en lichtvoetige aanwezigheid van Esteriek is hierbij een belangrijke factor!”Vanita (35 jr)

“De yogales is voor mij een rustpunt in mijn leven. Heerlijk bezig zijn met lichaam en geest en de rest van de wereld even laten voor wat het is. Esteriek weet yoga toegankelijk te maken voor iedereen, wat ik erg waardeer. Kortom; ik heb vorig jaar voor het eerst kennis gemaakt met yoga en ben nu al een beetje ‘verslaafd’!”Sigrid (41 jr)

“Tijdens de yoga lessen van Esteriek kom ik even helemaal tot rust. Door de combinatie van rustgevende oefeningen, meditatie en fysieke oefeningen word ik ontspannen en zijn mijn gedachten minder hectisch. Ik merk dat ik ook in de rest van de drukke week die rust zelf makkelijker terug kan vinden, zodat ik eigenlijk alles wat makkelijker aan kan. In de lessen wordt op een gezellige en ontspannen manier gewerkt, waardoor ik er elke les met veel plezier naartoe ga. De lessen zijn een kadootje voor mezelf.”Claar Crul (54 jr)

“Yoga houdt mijn lichaam soepel en laat me geestelijk tot rust komen doordat het mij leert om te gaan met mijn gedachten stroom. De Hatha yoga van Esteriek is iedere week weer een unieke belevenis: na de les voel ik me stukken beter, zowel mentaal als fysiek. Tijdens alle oefeningen ervaar ik volledige vrijheid om te voelen waar ik mee bezig ben, zonder dat ik mijn concentratie uit het oog verlies. Ik ben blij en dankbaar dat ik deze weg heb gevonden.”Suzanne van Mil (22 jr)
“De yogalessen die ik bij Bruis volg vind ik erg leuk en ik kijk al uit naar de volgende! Wat ik leuk vind aan de yoga is dat de oefeningen aan de pittige kant zijn. Dat geeft mij een gevoel van uitdaging en het kunnen stellen van een doel. De meditatie en ontspanning vind ik ook heel fijn en merk dat ik dagelijks beter met mijn ademhaling omga.
Thuis doe ik nu ook regelmatig de Zonnegroet en dat vind ik heel fijn werken. Het is leuk om dat wat ik leer te kunnen toepassen in mijn dagelijks leven.”Christien (37 jr):
“Na de yogales van Esteriek voel ik me ontspannen en zelfbewuster. Haar fijne, soms pittige lessen helpen me mijn lijf soepel te houden en te luisteren naar mijn gevoel.”Marianne (54 jr):

“Wegens een stressvolle baan in het onderwijs waar van veel kanten constant een beroep op je wordt gedaan is het fijn om op een vast tijdstip in de week een uur uit te trekken om weer even ‘tot jezelf te komen’. De combinatie van yoga houdingen, meditatie en ontspanning helpt me de stress te ontladen die zich soms in mijn lichaam opbouwt. Een aanrader!”Julie (27 jr):

“Ik volg sinds enkele maanden yogalessen van Esteriek met heel veel plezier en voldoening. Na elke les merk ik dat ik meer rust heb in mijn drukke hoofd na een lange werkdag.”Gertjan (48 jr):

“Esteriek is een zeer kundige, niet zweverige yoga docent. Ik voelde me bij haar yogalessen meteen op mijn gemak. De yoga oefeningen legt Esteriek prettig, helder en voor iedereen uitvoerbaar uit. Na yoga fiets ik altijd volledig in balans weer naar huis.”Katja (34 jr):

“De yogalessen van Esteriek ervaar ik als een feestje; een dankbaar moment voor mijzelf waar ik met veel plezier en verwondering leer om meer ruimte te geven aan rust. De uniekheid van Esteriek’s yoga ligt voor mij in het consequent herhalen van oefeningen en houdingen, waarbij meditatie, energieke asanas en navoelen elkaar volledig aanvullen. Dit bouwt kracht op en ook het vertrouwen om met steeds meer aandacht te luisteren naar je eigen lichaam, geest en hart. Met haar open houding en humorvolle energie weet Esteriek ook iedere keer weer een verfrissend nieuw aspect van yoga te belichten. De heldere yogalessen van Esteriek geven een sterke basis waar je je hele leven verder op kunt bouwen. Door haar enthousiasme wil ik niet meer zonder yoga!”
Zsazsa (47 jr):

“Voor mij betekent yoga een sportieve uitdaging en daardoor een leven met meer balans erin. Ik heb echt beter leren ademhalen en tegelijk leren loslaten. Het is een passie voor me geworden.”
ik-bruis-ervaringen-van-anderen

Waar?

Een mooie, lichte en sfeervolle ruimte in Bussum:

Groepspraktijk Piith op Laarderweg 65.

Sinds 2014 coach ik mensen die lekkerder in hun vel willen zitten door zich energieker, zelfverzekerder en meer ontspannen te voelen. Ik stel vragen, ik spiegel, ik confronteer, geef oefeningen en help altijd om tot nieuwe inzichten te komen. Met als resultaat: meer rust en zelfvertrouwen.

Zowel zakelijk als voor particulieren verzorg ik trainingen op gebied van vitaliteit, stressmanagement, ontspanning en zelfontplooiing. Met een heel scala aan oefeningen en technieken in mijn rugzak maak ik elke training tot een plezierige leerervaring.

Sinds 2008 geef ik Hatha Yoga lessen waarbij ik ontspanning, humor en jezelf zijn het belangrijkste vind om over te brengen. Mensen voelen zich bij mij op hun gemak en door de yoga voelen ze zich soepeler, meer ontspannen en lekkerder in hun lijf.

Tips in je mailbox

Schrijf je in om van tijd tot tijd tips & inspiratie
in je mailbox te ontvangen: