Coaching | Online

In verband met de corona maatregelen of vanwege de afstand tussen jouw woonplaats en mijn praktijk in Bussum kunnen de coaching sessies online plaatsvinden. Dit heb ik de afgelopen maanden veel gedaan en het valt me op dat het ook heel goed werkt en ondanks de afstand toch vertrouwd voelt en er een goede verbinding kan zijn.

esteriek-de-heij

Ervaringen van anderen, lees meer

Bruis Coachingsprogramma, lees meer

“Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself.” ~ Rumi

Investering

€ 90,- per sessie van 1- 1,5 uur.

blossom-1189061_1920

Waar?

Een mooie, lichte en sfeervolle ruimte in Bussum:

Groepspraktijk Piith op Laarderweg 65.

Sinds 2014 coach ik mensen die lekkerder in hun vel willen zitten door zich energieker, zelfverzekerder en meer ontspannen te voelen. Ik stel vragen, ik spiegel, ik confronteer, geef oefeningen en help altijd om tot nieuwe inzichten te komen. Met als resultaat: meer rust en zelfvertrouwen.

Zowel zakelijk als voor particulieren verzorg ik trainingen op gebied van vitaliteit, stressmanagement, ontspanning en zelfontplooiing. Met een heel scala aan oefeningen en technieken in mijn rugzak maak ik elke training tot een plezierige leerervaring.

Sinds 2008 geef ik Hatha Yoga lessen waarbij ik ontspanning, humor en jezelf zijn het belangrijkste vind om over te brengen. Mensen voelen zich bij mij op hun gemak en door de yoga voelen ze zich soepeler, meer ontspannen en lekkerder in hun lijf.

Tips in je mailbox

Schrijf je in om van tijd tot tijd tips & inspiratie
in je mailbox te ontvangen: