Programma Bruis

In 3 stappen naar meer energie, zelfvertrouwen en ontspanning.

Herken je jezelf in deze klachten?

 • Niet weten wat je wil of wat je doelen zijn?
 • Vaak moe of lusteloos of slecht slapen?
 • Emotioneel, angstig of onzeker?
 • Onrustige gedachten, malen of piekeren?

Dit kunnen signalen zijn dat je tegen chronische stress of overspannenheid aan zit. Of wellicht ben je herstellende van een burnout en kun je een steuntje in de rug gebruiken.

Met mijn coachingsprogramma – speciaal ontwikkeld voor mensen met stress – help ik je in 3 stappen om lekkerder in je vel te zitten en de touwtjes van je leven weer zelf in handen te nemen.

Wat levert dit programma je op?

 • Meer energie
 • Versterkt zelfvertrouwen
 • Meer rust en kalmte
 • Betere zelfzorg
 • Goed humeur
lake-930861_1920

Stress is geen zwakte

Stress, overspannenheid en burn-out hebben voor velen een negatieve bijklank. Het kan voelen als een zwakte en de meeste mensen denken dat stress slecht voor je is. In essentie is stress helemaal niet slecht, het is juist een hele gezonde reactie van je lichaam om met een bepaalde situatie om te gaan. Het probleem ontstaat pas als het te lang duurt en er geen voldoende herstel is. Als je te lang teveel hebt gedaan of te lang te sterk hebt willen zijn. Het is dus allesbehalve een zwakte.

Langdurig je eigen grenzen overschrijden

Chronische stress is het gevolg van langdurig je eigen grenzen overschrijden. Het is een proces van maanden, zelfs jaren, waarbij je vaak zelf waarschijnlijk niet eens doorhebt dat je over je grenzen gaat. En dan kan plotseling je lichaam het overnemen en een keiharde grens aangeven. Dan ben je letterlijk opgebrand. Fysiek uitgeput of een emotioneel wrak. Angstig, continu gejaagd of je krijgt paniekaanvallen. De lijst met symptomen is lang en stress of burnout uit zich bij iedereen op zijn eigen manier. Dat betekent ook dat er niet één manier is om het op te lossen. Het is leren naar jezelf te luisteren en het is belangrijk om hier tijd en energie in te investeren.

Waar bestaat dit programma uit?

 • Een vrijblijvend intake/kennismakingsgesprek
 • 7 1:1 coaching sessies, waaronder
  • Body drum release sessie(s)
  • Verbonden ademhaling sessie(s)
  • MP3’s met ademhalings- en ontspanningstechnieken om thuis te doen
  • 6 maanden email support na afronding van het traject

ABC stappenplan

In mijn ABC-stappenplan gaan we op zoek naar wat jouw valkuilen zijn en begeleid ik je bij het creëren van meer rust te en het gezond met stress omgaan, zodat je meer energie, meer zelfvertrouwen en meer ontspanning ervaart en vooral weer kunt genieten van je leven.

 1. Aandacht

Aandacht voor jezelf, verbinden met je gevoel en je lijf door middel van diverse lichaamsgerichte oefeningen.

 1. Bewustwording

Bewust worden van wat je doet, waarom je dat zo doet, wat je triggers zijn en wat je werkelijk nodig hebt.

 1. Creëren

Creëren van een beeld van hoe je ideale leven er uit ziet en de juiste mindset om nieuwe keuzes te kunnen maken. Het creëren van meer liefde en voor jezelf.

 

Deze 3 elementen komen elk gesprek aan bod. In het begin van het traject zal de focus meer liggen op aandacht en bewustwording en naarmate de gesprekken vorderen, gaan we steeds meer oefenen met het creëren en het in de praktijk brengen van jouw ideale leven. Daartoe krijg je oefeningen, schrijfopdrachten en reflectievragen mee die jou gaan helpen een liefdevoller leven te leven.

Investering

Dit programma kost € 697,- en duurt 3 – 6 maanden. Naast de sessies die we samen hebben, ga je ook zelf aan de slag met de ademhalingsoefeningen, ontspanningstechnieken en opdrachten om thuis te doen.

ik-bruis-tips-mail

Waar?

Een mooie, lichte en sfeervolle ruimte in Bussum:

Groepspraktijk Piith op Laarderweg 65.

Sinds 2014 coach ik mensen die lekkerder in hun vel willen zitten door zich energieker, zelfverzekerder en meer ontspannen te voelen. Ik stel vragen, ik spiegel, ik confronteer, geef oefeningen en help altijd om tot nieuwe inzichten te komen. Met als resultaat: meer rust en zelfvertrouwen.

Zowel zakelijk als voor particulieren verzorg ik trainingen op gebied van vitaliteit, stressmanagement, ontspanning en zelfontplooiing. Met een heel scala aan oefeningen en technieken in mijn rugzak maak ik elke training tot een plezierige leerervaring.

Sinds 2008 geef ik Hatha Yoga lessen waarbij ik ontspanning, humor en jezelf zijn het belangrijkste vind om over te brengen. Mensen voelen zich bij mij op hun gemak en door de yoga voelen ze zich soepeler, meer ontspannen en lekkerder in hun lijf.

Tips in je mailbox

Schrijf je in om van tijd tot tijd tips & inspiratie
in je mailbox te ontvangen: