Wat zeggen mijn klanten

over mij?

L.A. (1979)

Werken met Esteriek vond ik heel erg fijn! Ik voelde me op mijn gemak, vertelde graag. Tijdens het traject heb gewerkt aan me minder onzeker voelen meer zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfzorg realiseren.

Door de coaching is er een proces in gang gezet, zowel lichamelijk als mentaal kwam er heel wat los. Bovendien heb ik handvatten meegekregen die ik nu kan gebruiken in situaties waarin ik me onzeker voel of het even niet meer weet.

 

Valeria (1978)

Vanwege spanningsklachten was ik uitgevallen op mijn werk. Ik had al een aantal sessies met een psycholoog gehad, en was bezig te re-integreren, maar ik voelde dat ik dieper moest gaan om me blijvend beter te voelen. Het contact met Esteriek voelde vanaf het begin heel vertrouwd. Ze gaf erkenning, gaf me ruimte om mijn emoties te zien en toe te laten en zei ook eerlijk en direct hoe ze dingen zag. Bovendien vond ik de balans “spiritueel”/praktisch heel prettig. Ik vond die combinatie van een veilige plek waarin wel rake dingen gezegd worden, waar je echt iets mee kan, heel prettig.

Door het traject heb ik meer inzicht gekregen in mezelf (waarom doe ik dingen zoals ik ze doe?), ik heb geleerd meer ruimte voor mezelf te nemen en om beter te relativeren. Na het traject met Esteriek voelde ik me stabieler, was ik beter in contact met mezelf en voelde ik me een stuk zelfverzekerder.

 

Ellen (1976)

Werken met Esteriek heb ik als zeer positief ervaren. Met goed gevarieerde oefeningen die me net weer even anders naar mijn doel lieten kijken. De opbouw, de duur van de sessies, de huiswerk opdrachten, het is een goed geheel. Ze heeft een fijne, warme en sprankelende persoonlijkheid. Ik voelde me gezien en gehoord. In het traject heb ik gewerkt aan meer zelfvertrouwen in dagelijkse werksituaties en niet steeds in dezelfde valkuilen stappen van onzekerheid (ik kan het niet/ik ben niet goed genoeg) en de daarbij horende paniek.

Ik heb geleerd dat ik tools tot mijn beschikking heb, waardoor ik sneller uit een emotie kan stappen en de fases ook herken, De stress situaties worden hierdoor korter en inzichtelijker, voor mij zijn ze zeker beter te behappen.

 

lake-930861_1920

 

Nicoline (1980)

Ik zocht naar meer balans tussen werk en privé. Door mijn full time baan en als moeder van jonge kinderen stond ik constant in de vijfde versnelling. Niet meer in contact met mijn gevoel en mezelf compleet wegcijferend. Esteriek heeft me geholpen om weer te voelen, emotie toe te laten en op die manier meer balans te vinden. Ik vond het heel prettig om met Esteriek te werken. Ik ben geen open boek en moet me vertrouwd voelen met iemand om me bloot te geven. Esteriek gaf mij dat gevoel en we hadden gewoon een goede klik.

Door dit traject merk ik, dat ik veel meer balans heb, ook al val ik nog steeds af en toe in die valkuil. Maar door de tips en tricks die we hebben geoefend, kan ik daar nu direct iets aan doen. Ook herken ik het eerder. Mijn gevoel is terug!

 

Ron (1962)

Ik heb gewerkt aan losser zijn in verantwoordelijkheidsgevoel, me fit en vitaal voelen en zorgeloos kunnen genieten van leuke dingen. Tijdens de sessies vond ik de sfeer prettig en ontspannen en ik heb Esteriek ervaren als een doortastende en resultaatgerichte coach, die tevens flexibel genoeg is om andere richtingen te kiezen als ze ziet dat iets niet werkt.

De afgelopen maanden ben ik mijn prioriteiten gaan verleggen. Ze zijn minder gefocussed op het werk. Neem makkelijker een uurtje vrij en stel makkelijker grenzen ten aanzien van mijn workload. De zorgen over de gezondheid van mijn partner drukken nog een grote stempel op me. Ondanks dat, geniet ik van de aangename dingen in het leven en laat die niet beïnvloeden door het werk.

Foto website Bruis (3)

Sinds 2014 coach ik mensen die lekkerder in hun vel willen zitten door zich energieker, zelfverzekerder en meer ontspannen te voelen. Ik stel vragen, ik spiegel, ik confronteer, geef oefeningen en help altijd om tot nieuwe inzichten te komen. Met als resultaat: meer rust en zelfvertrouwen.

Zowel zakelijk als voor particulieren verzorg ik trainingen op gebied van vitaliteit, stressmanagement, ontspanning en zelfontplooiing. Met een heel scala aan oefeningen en technieken in mijn rugzak maak ik elke training tot een plezierige leerervaring.

Sinds 2008 geef ik Hatha Yoga lessen waarbij ik ontspanning, humor en jezelf zijn het belangrijkste vind om over te brengen. Mensen voelen zich bij mij op hun gemak en door de yoga voelen ze zich soepeler, meer ontspannen en lekkerder in hun lijf.

Tips in je mailbox

Schrijf je in om van tijd tot tijd tips & inspiratie
in je mailbox te ontvangen: