Bruis: Ontspanning, balans en energie voor ondernemende vrouwen

All about You

Hoe je jezelf leert om gezond met jouw stress om te gaan

Burn-out is beroepsziekte nummer 1 in Nederland. Dat is natuurlijk niet voor niks. Voor veel vrouwen neemt de (werk)druk  toe, wat hen veel energie kost en invloed heeft op meerdere delen van hun leven.  Vaak hebben zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vinden ze het belangrijk om hun taak goed te doen en waarde toe te voegen aan hun gezin, bedrijf of werkgever. Het lukt hen niet meer om voldoende op te laden in de schaarse vrije momenten die ze hebben. De gevolgen van gebrek aan ontspanning kunnen groot zijn. Wat begint met prikkelbaarheid en vermoeidheid kan uitgroeien tot chronische stress en burn-out.

Tijd voor zichzelf om tot rust te komen en hun energie weer op te laden is lastig te vinden en als de tijd er wel is, is het niet makkelijk om er van te genieten.

Ontspanning en aandacht voor jezelf, zodat je meer rust krijgt in je hoofd en in je leven, is echter essentieel om je gezond, zelfverzekerd en energiek te voelen.

 

Hoe doe je dat precies, gezond omgaan met stress?

De kunst is om te ontdekken wat voor jou werkt. Om je bewust te worden van momenten waarop je over je grenzen gaat zodat je eerder de keuze kunt maken om dat niet te doen. En om te weten te komen wat je nodig hebt om stress te ontladen en jezelf weer op te laden met verse energie. Andere gewoontes aanleren is niet makkelijk. Maar met de juiste vaardigheden en mindset  kun jij de signalen die je lichaam je geeft gaan herkennen en jouw stress de baas worden.

Het programma “All about You” bestaat uit een serie van 12 individuele yoga & meditatie trainingen en 5 ontspanningsmassages waarin je de volgende stappen doorloopt:

 • Je leert beter en meer te ontspannen zodat je rust in je hoofd en je lichaam krijgt
 • Je leert met voor jou geselecteerde yoga oefeningen je grenzen voelen waardoor je er minder snel overheen gaat en minder vermoeid raakt zodat je meer energie hebt
 • Je leert hoe je afstand kunt nemen en je emoties makkelijker los kunt laten
 • Je leert hoe je beter kunt concentreren zodat je dingen kunt afmaken en kunt focussen op wat echt belangrijk voor jou is
 • Je leert hoe je een betere balans kan houden tussen dualiteiten zoals werk en ontspanning

 

Wat levert dit programma je op?

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je:

 • Makkelijk kunt ontspannen en dagelijkse rustmomenten hebt in je leven
 • Gedachten en emoties kunt observeren en loslaten
 • Inzichten krijgt in jouw gedrag en hoe je dat zelf kunt veranderen
 • Moeiteloos en vol vertrouwen je grenzen aangeeft en merkt dat anderen dit respecteren
 • Genoeg energie hebt om de dingen te doen die jij wilt

 

Anderen over “All about You”:

Marilou (55 jr)

“De oefeningen en verschillende houdingen worden met veel aandacht opgebouwd en ik heb nooit het gevoel dat ik over grenzen heen ga, terwijl het toch uitdagend is. Ik vind de yogalessen van Esteriek vooral ook erg leuk om te doen; het is iedere week weer een moment waar ik met veel plezier naar uit kijk. Ik voel me energieker en meer in balans. Ik had niet verwacht dat ik yoga zo leuk zou vinden en dat mijn lichaam er zo op zou reageren. Oefeningen die ik eerst best moeilijk vond gaan nu na bijna een jaar al heel soepel.”

Pien (46 jr)

“De reden dat ik ben begonnen met het programma “All about You” bij Esteriek is omdat ik op dat moment erg onrustig was en last had van een langdurige en hardnekkige hamstring blessure.
Behalve de yoga oefeningen is er ook aandacht voor jouzelf, meditatie en ontspanning. Het is voor mij een gelegenheid om tot rust te komen en de hectiek van de dag even achter me te  laten. De yoga oefeningen zijn echt op maat gemaakt: waar jouw behoeften/klachten liggen daar wordt aandacht aan besteed. De oefeningen zijn absoluut pittig, maar er wordt goed gekeken door Esteriek of je het aan kan zodat je grenzen goed bewaakt worden. We sluiten de sessie af met een heerlijke ontspanningsoefening met daarna nog een lekker kopje thee en je bent weer klaar voor de dag.
De ayurvedische massage is een ware traktatie! De massage wordt afgestemd op jouw body-mind type, zodat het precies bij jouw lichaam past.
Esteriek is in staat om je volledig op je gemak te stellen, ze is kundig, zorgzaam en beschikt over veel humor. Kortom ik kijk altijd uit naar die 2 uur All About You per week. Mijn hamstring blessure is doordat mijn spieren soepeler zijn geworden grotendeels weg en door de meditatie en ontspanningsoefeningen ben ik een stuk rustiger geworden.”

 

Wat krijg je allemaal als je meedoet?

 • 12 individuele yoga sessies van een uur waarin je oefeningen leert die passen bij jouw lichaam en jouw situatie
 • 5 heerlijke ayurvedische ontspanningsmassages afgestemd op jouw constitutietype
 • Voor de massages maak ik gebruik van fijne, goede warme kruiden oliën die passen bij jouw constitutie

De yoga trainingen, meditaties en massages worden door mij persoonlijk gegeven en ik ontwikkel het yoga programma wat je in 12 lessen doorloopt ook zelf. Ik geloof dat elke ondernemende vrouw in staat is om gezond met stress om te gaan en met aandacht voor zichzelf meer rust en ontspanning in haar leven kan krijgen.

Na mijn commerciële carrière in het bedrijfsleven, mijn burn-out die destijds ontstond en mijn ruim vier jaar ervaring als hatha yoga docent heb ik het afgelopen jaar ontzettend veel geleerd over hoe je als ondernemende vrouw zorgt dat je voldoende ontspanning, balans en energie hebt om het leven te leiden wat jij wenst.

Het is voor mij een eer en een genoegen om al deze kennis en ervaring aan jou over te dragen in de vorm van deze persoonlijke training die helemaal over jou gaat en jou leert gezond met stress om te gaan.

 

Data & Locatie

De yogalessen en massages worden gegeven op afspraak in Bussum op een sfeervolle lichte locatie in groepspraktijk Piith.

Investering en aanmelding

Meedoen aan het programma “All about You” kost €997,-.

Het genoemde bedrag is inclusief BTW

Je kunt je aanmelden door mij een email te sturen. Je ontvangt vervolgens een intake formulier waarop je belangrijke gegevens kunt invullen.
De factuur ontvang je per mail en kun je per overboeking voldoen.

Ja, ik meld me aan voor “All about You”

Heb je vragen over je deelname? Mail mij gerust!

Esteriek de Heij

013


"Neem je signalen van stress serieus en doe er wat mee! Dat is één van de belangrijkste lessen die ik het afgelopen jaar heb geleerd. Door meer met fysieke en mentale oefeningen bezig te zijn en tijd te maken voor ontspanning heb ik weer de energie om te doen wat ik wil doen en voel ik me fit."


Lees meer over Esteriek

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.